Ohjeet ilmoittautumismaksun suorittamiseen

Suomen Agilityliiton B Laji- ja arvosteluohje

Kilpailuun ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään kilpailunjärjestäjän ilmoittamaan määräpäivään mennessä. Ilmoittautuessa on annettava vaadittavat tiedot ja esitettävä tosite osallistumismaksun suorittamisesta. Tarkempia ohjeita kilpailuun ilmoittautumisesta annetaan agilitykilpailujen järjestämisohjeessa (Liite D.1 Agilitykilpailun järjestämisohje: Ilmoittautumismaksu täytyy todistettavasti olla maksettu (kuitti tai arkistotunnus) ja ilmoittautumisen olla lähetetty viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.).

Kilpailunjärjestäjän ei tarvitse ottaa huomioon puutteellista eikä myöhästynyttä ilmoittautumista.

Väärien tai harhauttavien tietojen antaminen ilmoittauduttaessa voi johtaa ilmoittautumisen mitätöimiseen sekä vakavamman tapauksen ollessa kyseessä sääntöjen mukaisiin jatkotoimiin.


Otamme vastaan Smartum Liikuntaseteleitä, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleitä, ennakkoon maksettuja Smartum saldo -verkkomaksuja sekä ePassin verkkomaksuja. 

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisen peruutuksen sattuessa, lahjakorteilla ja liikuntaseteleillä maksetut startit perutaan kuten rahalla maksetut. Mikäli poissaoloon ei ole palautukseen hyväksyttävää syytä, lahjakortit ja liikuntasetelit tulee toimittaa rahastonhoitajalle. 

Smartum-verkkomaksuna

  • kirjaudu Smartum-verkkopalveluun
  • valitse käyttökohdehausta harrastepaikaksi Länsi-Uudenmaan Agilityharrastajat ry, huom! EI Länsi-Uudenmaan Koiraurheilukeskus Oy
  • syötä kohdassa "Katso tarkemmat tiedot" Avoin maksu -kenttään maksun tiedot ja maksa palvelu

Merkitse ilmoittautumislomakkeeseen Smartum-verkkomaksulla maksettu euromäärä Lahjakortti-kenttään ja kirjoita viestikenttään "Smartum".

ePassin verkkomaksuna

  • kirjaudu omilla tunnuksillasi sisään ePassi-sivustolle osoitteessa https://www.epassi.fi/
  • valitse ePassin verkkomaksut
  • valitse palveluntarjoajaksi Länsi-Uudenmaan Agilityharrastajat ry ja klikkaa "Seuraava"
  • kirjoita maksamasi summa euroissa
  • kirjoita palvelunkuvaukseksi, mitä maksu koskee
  • klikkaa "Maksa"

Tuo sähköpostitse saamasi kuitti allekirjoitettuna kisapaikan ilmoittautumispisteeseen.

Merkitse ilmoittautumislomakkeelle ePassilla maksettu euromäärä Lahjakortti-kenttään ja kirjoita viestikenttään "ePassi".

Ilmoittautumismaksun palautus

Ilmoittautumismaksun palautushakemus liitteineen on toimitettava rahastonhoitajalle sähköpostitse osoitteeseen rahastonhoitaja@lagi.fi viimeistään kisaviikonloppua seuraavan viikon sunnuntaina. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.