Koulutukset

Koulutukset järjestetään Lägi-Areenalla 

Lohjan Muijalassa osoitteessa Pysäkkitie 5.

Treenivuosi jakautuu kevät- ja syyskauteen. Kevätkausi kestää tammikuusta toukokuuhun ja syyskausi kestää elokuusta joulukuuhun. Kesä-heinäkuussa jäsenille on usein tarjolla erilaisia kertaluonteisia treenejä Lägi-Areenalla

Lägi järjestää monenlaista koulutusta jäsenille ja seuran ulkopuolisille. Koulutuspaikkahaut ja tarkemmat tiedot koulutuksista julkaistaan jäsenien omassa Facebook-ryhmässä sekä Lägin jäsensivuilla. Ulkopuolisille myytävät koulutukset julkaistaan Lägin nettisivuilla sekä eri kanavissa Facebookissa.

Koulutustoimikunta koordinoi koulutukseen liittyviä asioita (mm. ryhmäjaot, ulkopuoliset koulutukset). Voit olla yhteydessä koulutustoimikuntaan tästä.

Omatoimista harjoittelua varten jäsenistöllä on mahdollisuus ostaa vapaakortti Lägi-Areenalle. Jäsenistö voi treenata itsenäisesti myös Lempolassa sijaitsevalla ulkokentällä.

Kaikkia Lägin omissa viikkoryhmissä treenaavia koskee talkoovelvoite ja heillä tulee olla voimassaoleva LÄGIN lisenssi. Ulkopuolisten kouluttajien ryhmiin on mahdollisuus päästä ilman lisenssiä ja talkoovelvoitetta.

Lisätietoja lisenssin hankkimisesta löydät Sagin sivuilta

Lisenssi saat ostettua suomisport palvelusta

Lägin treeniryhmät

Lägi järjestää monipuolista koulutusta sisähallissa ympäri vuoden. Agilityn, hoopersin, tokon ja rally-tokon viikkoryhmät pyörivät arki-iltoina 15-21 välillä. Niiden lisäksi pyritään järjestämään erilaisia teemakoulutuksia sekä ison kentän treenejä.

Tarjolla on niin seuran omien kouluttajien ryhmiä sekä ulkopuolisten valmentajien vetämiä koulutuksia. Lägi järjestää vaihtelevasti agilityn alkeiskursseja joille myös seuran ulkopuoliset ovat tervetulleita (Lägin jäsenet etusijalla).

Ryhmäjaot ja muut jäsenille tarkoitetut asiat löytyvät jäsensivuilta.

Seuraa jäsensivuja sekä Lägin jäsenien omaa Facebook-ryhmää pysyäksesi ajan tasalla tapahtumistamme!

Säännöt koulutuksissa

Kaikki ryhmissämme treenaavat sitoutuvat yhteisiin pelisääntöihin. Kouluttajamme noudattavat myös ohjesääntöjä.

Kaikki treenisäännöt löydät jäsensivuilta!

Talkoovelvoite

Jokaisen Lägin treeniryhmissä treenaavan tulee suorittaa talkoovelvoite. Treeniryhmäpaikka edellyttää vähintään 25 talkoopisteen keräämistä edellisen kalenterivuoden aikana.

Lägin järjestämät kilpailut tuovat seuran kassaan rahaa, jolla pystytään mahdollistamaan kunnolliset harjoitteluolosuhteet, sillä hallin ylläpidosta koituvia kuluja ei ole mahdollista kattaa jäseniltä perittävillä jäsen- ja harjoittelumaksuilla. 

*Lokakuun alusta lähtien liittynyt voi halutessaan aloittaa jäsenyyden vasta seuraavan vuoden alusta
*Lokakuun alusta lähtien liittynyt voi halutessaan aloittaa jäsenyyden vasta seuraavan vuoden alusta

Kilpailuja ja muita tapahtumia ei kuitenkaan pystytä järjestämään vain muutaman ihmisen voimin, minkä vuoksi Lägissä on käytössä talkoovelvoite. Jokainen harrastusseura, myös Lägi, pyörii vain ahkerien talkoolaisten ansiosta. 

Hoitamalla oman osuutensa talkootyöstä jokainen jäsen edesauttaa seuran toimintaa ja harjoitusten jatkumista.

Talkoovelvoitteesta ja talkoopisteiden keräämisestä tarkemmin jäsenille täältä