Koulutukset

Koulutukset järjestetään Lägi-Areenalla 

Lohjan Muijalassa osoitteessa Pysäkkitie 5.

Treenivuosi koostuu kahdesta viiden kuukauden pituisesta jaksosta (tammi-touko ja elo-joulu). Koulutuspaikkahaut julkaistaan seuran Facebook-ryhmässä aina ennen kunkin jakson alkamista. 

Kaikkia Lägin ryhmissä treenaavia koskee talkoovelvoite ja heillä tulee olla voimassaoleva LÄGIN lisenssi, eli he edustavat virallisissa kisoissa Lägiä. Lisätietoja lisenssin hankkimisesta löydät Sagin sivuilta. Lisenssi saat ostettua suomisport palvelusta.

Omatoimista harjoittelua varten jäsenistöllä on mahdollisuus ostaa vapaakortti Lägi-Areenalle. Jäsenistö voi treenata itsenäisesti myös Lempolassa sijaitsevalla ulkokentällä.

Koulutustoimikunta

Koulutustoimikunta koordinoi koulutukseen liittyviä asioita (mm. ryhmäjaot, ulkopuoliset koulutukset) koulutusvastaavan sijaan. 

Ota yhteyttä koulutustoimikuntaan tästä

Ryhmät

Lägi järjestää monipuolista koulutusta sisähallissa ympäri vuoden. Agilityn ja tokon viikkoryhmät pyörivät pääasiassa arki-iltoina, ja niiden lisäksi pyritään järjestämään erilaisia täsmäkursseja, kuten agilityklinikka, ohjaajien kuntokurssi ja rally-tokokurssi.

Lisäksi on tarjolla ulkopuolisten valmentajien vetämiä koulutuksia. Lägi järjestää myös pentukursseja ja agilityn alkeiskursseja.

Seuraa sivustoamme täällä sekä Facebookissa pysyäksesi ajan tasalla tapahtumistamme! 

Ryhmäjaot ja muut jäsenille tarkoitetut asiat löytyvät täältä.

Säännöt koulutuksissa

Kaikki ryhmissämme treenaavat sitoutuvat yhteisiin pelisääntöihin. Kouluttajamme noudattavat myös ohjesääntöjä. 

Talkoovelvoite

Jokaisen Lägin treeniryhmissä treenaavan tulee suorittaa talkoovelvoite. Treeniryhmäpaikka edellyttää vähintään 25 talkoopisteen keräämistä edellisen kalenterivuoden aikana.

Lägin järjestämät kilpailut tuovat seuran kassaan rahaa, jolla pystytään mahdollistamaan kunnolliset harjoitteluolosuhteet, sillä hallin ylläpidosta koituvia kuluja ei ole mahdollista kattaa jäseniltä perittävillä jäsen- ja harjoittelumaksuilla. 

*Lokakuun alusta lähtien liittynyt voi halutessaan aloittaa jäsenyyden vasta seuraavan vuoden alusta
*Lokakuun alusta lähtien liittynyt voi halutessaan aloittaa jäsenyyden vasta seuraavan vuoden alusta

Kilpailuja ja muita tapahtumia ei kuitenkaan pystytä järjestämään vain muutaman ihmisen voimin, minkä vuoksi Lägissä on käytössä talkoovelvoite. Jokainen harrastusseura, myös Lägi, pyörii vain ahkerien talkoolaisten ansiosta. 

Hoitamalla oman osuutensa talkootyöstä jokainen jäsen edesauttaa seuran toimintaa ja harjoitusten jatkumista.

Talkoovelvoitteesta ja talkoopisteiden keräämisestä tarkemmin jäsenille täältä