Lägi-Areenan säännöt ja toimintaohjeet

Säännöt

 1. Hallin käyttäjä vastaa siitä, että hänen käyttämänsä kenttä on lähtiessä vähintään samanlaisessa kunnossa kuin sinne saapuessa.

 2. Hallin käyttäjä harjoittelee omalla vastuullaan. Hän on vastuussa itsestään ja koirastaan. Hallin käyttäjä sitoutuu korvaamaan hänen itsensä tai koiransa aiheuttamat vahingot täysimääräisenä. Korvausvelvollisuus koskee myös esim. esteiden ja keinonurmen vahingoittumisia.

 3. Vain SKL:n määräysten mukaisesti rokotetut koirat voivat tulla halliin. ÄLÄ TUO SAIRASTA KOIRAA HALLIIN! Muista myös karenssiajat. 

 4. Lägi-Areena noudattaa voimassa olevia Lohjan kaupungin ja viranomaisten suosituksia yksityisille toimijoille. 

 5. Tupakointi on ehdottomasti kielletty hallissa. Hallin tontilla tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä paikoilla.

 6. Pidä halli ja sen ympäristö siistinä. Kerää roskat ja koirasi jätökset. Puhdista kenkäsi hyvin ennen halliin tuloa. Käytä mieluiten sisäkenkiä hallissa. Hallissa ei saa käyttää (metalli)piikkikenkiä. Halliin ei saa jättää mitään tavaroita.

 7. Ulkoiluta koirasi hyvin ennen halliin tuloa. Hallissa on käytössä vahinkosakko. Pissa- tai kakkavahingon sattuessa, siivoa vahinko välittömästi. Jokaisella kentällä on oma siivousvälinepakki. Sakkomaksu on 10€. Sakko maksetaan Länsi-Uudenmaan Koiraurheilukeskus Oy:n tilille FI70 4006 0010 1414 93
  (viesti: sakkomaksu)

 8. Narttukoirat voivat treenata hallissa myös juoksuaikana. Juoksunartulla on pidettävä housuja jalassa koko hallissa olon ajan ja se saa olla hallissa vain oman treenivuoronsa ajan.

 9. WC:t ja vesipiste löytyvät keltaisesta huoltokopista. Huoltokopin avain löytyy jokaisen kentän naulakosta. Avain tulee palauttaa takaisin paikoilleen mahdollisimman pian. Jokainen siivoaa jälkensä huoltokopissa. Huoltokopin ulko-ovi tulee sulkea huolellisesti.

Huolto ja korjaus

Otamme mielellämme vastaan palautetta sähköpostitse: hallivaraukset@lagi.fi. Hallin sekä esteisiin liittyvät korjaus- ja huoltoasiat voit lähettää suoraan hallihuolto@lagi.fi.

Sääntöjen noudattaminen 

Hallin käyttäjänä sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja toimintaohjeita.

Sääntörikkomuksesta seuraa käyttökielto kauden loppuun. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Säännöt ja toimintaohjeet päivitetty 6.12.2020

Toimintaohjeita

Varattu kenttä

 • Käytä vain varaamasi kentän ovea.
 • Käytössäsi on vain varaamasi kenttä. Et voi käyttää muita kenttiä, vaikka ne olisivat tyhjillään.
 • Kenttä on käytössäsi vain varaamasi ajan. Poistu vuorosi päätyttyä hallista. Ylimenevästä ajasta laskutetaan yhden tunnin tarkkuudella.

Ensiapu- ja siivoustarvikkeet

 • Jokaisella kentällä on omat ensiapu- ja siivoustarvikkeet. Kentiltä löydät myös kansion, jossa esim. esteiden säätö- ja kasausohjeet.

Valot ja ovet

 • Hallissa on erikseen kisavalot sekä jokaiselle kentälle omat treenivalot. Kisavaloja ei tule käyttää treenatessa. Valokytkin löytyy jokaisen kentän oven vierestä. Sytytä vain oman kenttäsi valot. Sammuta valot, mikäli jälkeesi ei ole tulossa muita treenaajia.

 • Laita käyttämäsi kentän oven aukipitokytkin aina "lukossa" -asentoon poistuessasi hallista.

Esteet

 • Esteitä ei saa raahata!

 • Kun siirrät esim. kontaktiesteitä, pidä huoli etteivät ne tai keinonurmi vahingoitu siirrettäessä.

 • Älä väännä! Esim. puomi on helppo purkaa osiksi ja kasata uudelleen.

 • Laske kontaktiesteet alas pyöriltä heti kuljetuksen jälkeen - myös säilytyksen ajaksi. Kontaktiesteet tulee jättää suorituskelpoiseen paikkaan kenttäalueelle.

 • Jos säädät kontaktiesteitä, säädä ne aina takaisin normaaleiksi vuorosi päätyttyä. Esteet ovat kenttäkohtaisia. Jos lainaat jotain estettä, pyydä siihen lupa ja palauta välittömästi vuorosi päätyttyä. Keinun alle ei saa laittaa hyppysiivekettä "kiilaksi".

 • Kenttien päätyihin on merkitty esteille paikat, viethän käyttämättömät esteet niille merkityille paikoille.

Muita ohjeita

 • Trimmaaminen on kiellettyä hallissa.

 • Autot parkkeerataan niille varatuille paikoille.

 • Koiran tulee aina olla omistajan hallinnassa hallissa ja sen ympäristössä. Halli ei ole koirapuisto. Koira ei voi juosta valvomatta hallissa. Jos et treenaa, kytke koira.

 • Anna treenaavalle koiralle suoritusrauha. Vuoroaan odottavat koirat on pidettävä hiljaisena. Kiinnitä koira vain kentän päädyssä oleviin lenkkeihin.

 • Jos käytät numeroita, kerää ne pois vuorosi päätettyä.

 • Seuraavalle vuorolle tulija voi tuoda tavaroitaan odotusalueelle ennen omaa vuoroaan, mutta koiran saa tuoda vasta oman vuoron alettua.

LÄGI-AREENA

Länsi-Uudenmaan Koiraurheilukeskus Oy

Pysäkkitie 5, Lohja Y-tunnus 2472263-0